Skip to main content

Όροι ενοικίασης

Λόγοι για να νοικιάσετε από το Scooter2Ride

 

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν

 1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ: Ασφαλιστική κάλυψη για οδηγούς τρίτων
 2. ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ: 24 ώρες την ημέρα
 3. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ: Απεριόριστα
 4. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Χωρίς επιπλέον κόστος
 5. ΟΔΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ: Διατίθενται χωρίς επιπλέον κόστος
 6. ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ: Στο λιμάνι, στο αεροδρόμιο ή στο ξενοδοχείο σας (σε απόσταση 7-10km από τη βάση μας), δωρεάν
 7. ΚΡΑΝΗ: Δωρεάν
 8. ΒΑΛΙΤΣΕΣ: Παρέχονται, χωρίς επιπλέον κόστος

•Άδεια οδήγησης: Ο οδηγός πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών και να είναι κάτοχος έγκυρης άδειας οδήγησης για τουλάχιστον ένα έτος και να παρουσιάσει έγκυρη πιστωτική κάρτα κατά την άφιξη.

Βενζίνη: Πληρώνεται με ατομικό ενοικιαζόμενο όχημα

•Εγγύηση: Η πιστωτική κάρτα είναι υποχρεωτική για την ενοικίαση οχήματος ή ελάχιστο όριο εγγύησης 200€

•Πρόστιμα και παραβάσεις: Όλα τα πρόστιμα και οι ποινές είναι υποχρεώσεις του μισθωτή που θα υποχρεωθεί να τα πληρώσει.

•Ασφάλιση: Όλα τα οχήματα είναι ασφαλισμένα για ατυχήματα τρίτων. Σωματικός τραυματισμός άλλων οδηγών, ζημιά οχημάτων άλλων οδηγών, φροντίδα ατυχήματος και προσωπικό ατύχημα καθώς και νομικές υπηρεσίες. Με την ασφάλιση έναντι τρίτων, ο μισθωτής πρέπει να αναλάβει το συνολικό ποσό της ζημιάς για το όχημα που οδηγεί και για το οποίο ευθύνεται.

• Προαιρετική ασφαλιστική κάλυψη: CDW Collision Damage Waiver, Η ευθύνη του μισθωτή, για ζημιά στο ενοικιαζόμενο όχημα όταν είναι υπαίτιος, μπορεί να ελαχιστοποιηθεί σύμφωνα με τις διάφορες κατηγορίες και τις υποχρεώσεις τους.Πληρώνοντας επιπλέον 5,00 € την ημέρα λαμβάνετε C.D.W. (Collision Damage Waiver) ασφάλιση με την οποία, σε περίπτωση ατυχήματος, η ευθύνη σας περιορίζεται σε μέγιστο ποσό 350 € (+V.A.T.)

*Το CDW δεν είναι επίσημα ασφαλιστήρια συμβόλαια.

• Ασφαλιστικές εξαιρέσεις: Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ δεν ισχύει για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί όταν ο οδηγός είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών. Όταν ο οδηγός παραβιάζει τον κώδικα οδικών κανόνων και κανονισμών και ανά πάσα στιγμή το όχημα κινείται σε μη ασφαλή ή αδύνατη περιοχή. Για παράδειγμα, οποιαδήποτε ζημιά στο όχημα αφού μεταφερθεί σε ορεινούς ή βραχώδεις δρόμους, παραλίες, βάλτους ή περιοχές που κρίνονται ακατάλληλες για οχήματα. Τυχόν ζημιές στα ελαστικά, τους καθρέφτες, την εξάτμιση και κάτω από το όχημα δεν καλύπτονται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Για ατυχήματα που προκλήθηκαν με οδηγό μη δηλωμένο στο μισθωτήριο συμβόλαιο. Για να καλύπτεστε από την ασφάλιση για τυχόν ζημιές, είστε υποχρεωμένοι να έχετε επίσημο αντίγραφο της αστυνομικής έκθεσης. Η στάθμευση επιτρέπεται μόνο σε δημοτικούς χώρους στάθμευσης και ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης και όχι σε κεντρικούς δρόμους.

Σκασμένο ελαστικό: Σε περίπτωση σκασμένου ελαστικού εάν πληρώσετε επιπλέον 2,00 € την ημέρα, τότε δεν επιβαρύνεστε με το 1,00 €/χλμ και 20 € για επισκευή

Φόροι: Όλοι οι συντελεστές υπόκεινται σε 24% Α.Τ. + Μ.Τ.

•Ελάχιστη ενοικίαση: Μία ημέρα

*Απαγορεύεται η στάθμευση στην οδό Παπαβασιλείου καθώς και στη Χώρα Επιτρέπεται μόνο στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης.

•Παράδοση οχήματος: Ο ενοικιαστής υποχρεούται να επιστρέψει το όχημα τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα που αναφέρεται στη σύμβαση. Πρέπει να το επιστρέψει στην ίδια τοποθεσία και το όχημα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που ήταν όταν νοικιαζόταν. Η δεξαμενή αερίου θα πρέπει να έχει την ίδια στάθμη με την απόδειξη, δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων για αέριο που δεν χρησιμοποιήθηκε από τον ενοικιαστή.

*Το Scooter2ride επιτρέπει 30 λεπτά παράταση χρόνου μετά τον συμφωνημένο χρόνο παράδοσης, χωρίς επιπλέον χρέωση. Εάν ο ενοικιαστής ξεπεράσει το παρατεταμένο χρονικό όριο των 30 λεπτών, θα χρεωθεί για ολόκληρη την ημέρα.

Εκδρομές εκτός νησιού: Δεν επιτρέπονται

Πολιτική ακύρωσης

 • Ακύρωση κράτησης με μη επιστρέψιμη τιμή: Χρεώνεται το 100% του συνόλου.
 • Ακύρωση Κράτησης Standard-Rate: Ο οδηγός μπορεί να ακυρώσει δωρεάν μέχρι 14 ημέρες πριν την παραλαβή. Για ακύρωση εντός 14 ημερών από την παραλαβή: χρεώνεται μόνο προκαταβολή
 • Μη εμφάνιση: Χρεώνεται το 100% του συνόλου.Πρόωρη παράδοση: Χρεώνεται το 100% του συνόλου.
  Επίσης, η Scooter2ride είναι πλήρως εξουσιοδοτημένη να διακόψει ένα συμβόλαιο μίσθωσης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και χωρίς επιστροφή χρημάτων, όταν ο ενοικιαστής οδηγεί ασυνήθιστα, όταν η οδήγηση θέτει σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων ή όταν υπάρχει ακατάλληλη χρήση του οχήματος.

*Ελέγξτε εάν η τοπική άδεια οδήγησης ισχύει για οδήγηση στην Ελλάδα, διαφορετικά θα απαιτείται διεθνής άδεια οδήγησης.

Κατά την παραλαβή του scooter σας, θα χρειαστείτε:

(1) Άδεια οδήγησης: Η κύρια άδεια οδήγησης πρέπει να έχει κατέχει τουλάχιστον 1 έτος (ελάχιστη ηλικία, 21 ετών). Οι επιπλέον οδηγοί πρέπει επίσης να προσκομίσουν την άδεια οδήγησής τους.

(2) Πιστωτική κάρτα: Μια έγκυρη πιστωτική κάρτα στο όνομα του κύριου οδηγού.

(3) Έγκυρη ταυτότητα: Πρέπει να προσκομιστεί έγκυρη ταυτότητα με φωτογραφία (διαβατήριο ή εθνική ταυτότητα) ή οποιαδήποτε άλλη μορφή ταυτότητας.

Απολαύστε τη βόλτα σας!